Zile de audiență la Primărie
Print Send by email
14:51, 14 Noi 2017

Primarul general interimar al municipiului Chișinău Silvia Radu va primi în audiență cetățenii de două ori pe lună, în a II-a și a IV-a zi de miercuri, între orele 8.00 și 12.00. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău, citat de IPN, miercuri, 15 noiembrie, va fi prima zi în care edilul-șef interimar al capitalei va primi în audiență cetățenii.

Potrivit aceleași dispoziții, viceprimarul Ruslan Codreanu va primi în audiență cetățenii în a II-a și a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, în același interval de timp. Iar viceprimarul Nistor Grozavu o va face în fiecare zi de luni, între orele 13.00 – 15.00.

Pentru a fi înscriși în audiență la primarul general interimar sau la viceprimari, cetățenii urmează să se înscrie la Direcția corespondență, petiții și audiență, biroul 13 din incinta Primăriei municipiului Chișinău.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Etnic ucrainean a devenit victima atacului agresiv din partea polițiștilorConferințe IPN [HD] | Consens național sau riscuri și amenințări
Conferințe IPN [HD] | Viorel Chetrușcă, mandatar al intermediarilor în asigurăriConferințe IPN [HD] | Partidul Mișcarea Populara Antimafie
Vezi toate
Central European University
banner creditex