Locuitorii capitalei nu se grăbesc să solicite pornirea căldurii
Print Send by email
10:49, 16 Oct 2017

Deși fondul locativ municipal este pregătit pe deplin să primească agentul termic, chișinăuienii nu se grăbesc să solicite pornirea căldurii. Potrivit șefului Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Petru Gontea, la acest moment sunt conectate numai 35 de blocuri, transmite IPN.

Petru Gontea a declarat, la ședința operativă de la Primărie, că oamenii nu se grăbesc să solicite agentul termic pentru că încă mai este cald. Cei care vor căldură trebuie să se adreseze gestionarului blocului locativ, iar acesta va depune o cerere la sediul teritorial al întreprinderii de termificare, în funcție de sector.

În ceea ce ține de reparația acoperișurilor, șeful Direcției a menționat că s-au făcut 90% din lucrările planificate. Acestea urmează să fie încheiate până se strică vremea. Petru Gontea a mai spus că, de regulă, problema acoperișurilor apare imediat după ploi.

Cât privește salubrizarea, Petru Gontea a declarat că se muncește în regim intens la evacuarea frunzișului. Autoritățile îndeamnă locatarii să nu arunce deșeurile menajere în grămezile de frunze. 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Consiliul de Presă

Start Votare pentru Candidații la Premiul Național de Etică și Deontologie Jurnalistică 2018!

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex