Circulația transportului prin centrul capitalei se sistează de vineri seară
Print Send by email
15:20, 13 Oct 2017

De vineri seară, ora 23.00, și până duminică dimineața, ora 06.00, va fi sistată circulația rutieră pe bulevardul central din Chișinău, în perimetrul străzilor Ismail și Mihai Viteazul, în contextul amenajărilor care se fac pentru manifestările cultural-artistice organizate cu prilejul Hramului orașului, transmite IPN.

Sâmbătă, 14 octombrie, troleibuzele de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8 și 22 vor circula în ambele sensuri pe strada București. Cele de pe ruta nr. 30 – de pe bd. Dacia vor coti pe str. București și își vor continua deplasarea pe str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, Dacia și în continuare pe traseul stabilit spre aeroport. Itinerarul troleibuzelor nr. 7, 10 și 24 se scurtează până la Circ, iar troleibuzele cu nr. 25 și 29 vor circula până la Parcul „Alunelul”.

Itinerarul autobuzelor nr. 9, 11, 17, 46 și 122 este stabilit în ambele sensuri pe strada București. Ruta de autobuz nr. 5, tur se fixează de la str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, str. Vasile Alecsandri, str. 31 August, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit. Retur – pe bd. Dacia, str. București, str. Eminescu, str. Alexandru cel Bun, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. 26 vor circula tur – de pe bd. Renașterii Naționale pe str. Albișoara, str. M. Viteazul, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseul stabilit. Retur, de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. M. Viteazul, str. Albișoara, bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe rutele nr. 18, 33 și 44 vor circula de pe str. Tighina pe str. 31 August, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare, str. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin și în continuare pe traseele stabilite.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Sesizarea Curții Constituționale privind  invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13
Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la StrasbourgConferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RM
Vezi toate
banner creditex