Deconectări temporare de apă în localitatea Ghidighici
Print Send by email
10:32, 12 Oct 2017

Locuitorii de pe mai multe străzi din comuna Ghidighici vor rămâne vineri, 13 octombrie, fără apă la robinet. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmite IPN.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, sistările sunt planificate între orele 09.00 și 17.00, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de spălare a turnurilor din localitatea Ghidighici. Este vorba despre străzile: V. Micle, Gr. Ureche, Columna, Rădiacului, M. Viteazul, Rediul Cazacului, Vălicica Omului, Mircea cel Bătrân, Gribov, Comuna din Paris, Soltîs, B. Glavan, Ștefan cel Mare și Sfânt.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundereConferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra
Conferințe IPN [HD] |Cheltuielile bugetare pentru Poliție: cât și cumConferințe IPN [HD] | Moldova are nevoie de un CNC transparent, profesionist și de tip  european
Vezi toate
banner ceu
banner creditex