Trafic rutier suspendat în centrul capitalei timp de trei zile
Print Send by email
01:31, 06 Oct 2017

În legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a sărbătorii „Ziua Vinului”, de astăzi la ora 12.00 și până duminică, 8 octombrie, ora 23.00, va suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare, în perimetrul străzilor Pușkin și Mitropolit Bănulescu-Bodoni. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al autorităților municipale, rutele de troleibuz nr. 4, 5, 8, 22 și 28 vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții. Troleibuzele de pe ruta nr. 30 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Vasile Alecsandri, București, Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula de pe str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni pe str. 31 august, Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe rutele nr. 9, 11, 17, 46 și 122 vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

IPP organizează...

Cercetarea, social media & IT împotriva dezinformării – OdnoHACK! MOLDOVA 2017

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Șansele îndeplinirii celor 28 de condiții în contul a 100 de milioane.Conferințe IPN [HD] | Aautorii insistă asupra demiterii directorului AGEPI.
Conferințe IPN [HD] | Drepturile Animalelor În R.M. au nevoie de promovare politică.Conferințe IPN [HD] | Acționăm împreună pentru o apă mai bună!
Vezi toate
banner creditex