Trafic rutier suspendat în centrul capitalei timp de trei zile
Print Send by email
01:31, 06 Oct 2017

În legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a sărbătorii „Ziua Vinului”, de astăzi la ora 12.00 și până duminică, 8 octombrie, ora 23.00, va suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare, în perimetrul străzilor Pușkin și Mitropolit Bănulescu-Bodoni. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al autorităților municipale, rutele de troleibuz nr. 4, 5, 8, 22 și 28 vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții. Troleibuzele de pe ruta nr. 30 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Vasile Alecsandri, București, Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula de pe str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni pe str. 31 august, Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe rutele nr. 9, 11, 17, 46 și 122 vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Poziția PVP față de problemele actuale din viața publică a RMConferințe IPN [HD] | Investiții în pluralismul mediatic, studiu
Conferințe IPN [HD] | Radiografia trimestrială a economiei moldoveneștiConferințe IPN [HD] | Judecători complici în atac raider
Vezi toate
banner creditex