În sectorul locativ a început cea de-a doua etapă de dezinsecție
Print Send by email
12:26, 11 Sep 2017

În blocurile locative din capitală a început cea de-a doua etapă de dezinsecție. Lucrările urmează să fie efectuate pe parcursul următoarelor săptămâni, transmite IPN.

Igor Munteanu, șeful adjunct al Direcției generale locativ-comunală și amenajare, a declarat la ședința operativă de la Primărie că lucrările de deratizare vor începe în luna octombrie pentru că, potrivit specialiștilor, aceasta este perioada cea mai potrivită.

În ceea ce ține de pregătirea fondului locativ din capitală pentru sezonul rece, Igor Munteanu a menționat că profilaxia sistemelor inginerește este realizată în proporție de 99%. Spălarea hidropneumatică este realizată la nivel de 90%, controlul hidraulic – 90%. După finalizarea acestor lucrări întreprinderile municipale vor începe semnarea pașapoartelor tehnice.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Promo-LEX

Controlul asupra Societății Civile din Regiunea Transnistreană ”OFICIALIZAT”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Împotriva lui F.Ghelici se pregătește o provocație cu scopul lichidării fiziceConferințe IPN [HD] Aplicarea forței și a gazelor lacrimogene contra creștinilor pașnici
Conferințe IPN [HD] |  Impactul deciziilor recente ale Consiliului PVE  asupra RMConferințe IPN [HD] | Poziția PP Voința Poporului față de rezultatele alegerilor locale noi
Vezi toate
banner eu
banner ceu
banner creditex