În sectorul locativ a început cea de-a doua etapă de dezinsecție
Print Send by email
12:26, 11 Sep 2017

În blocurile locative din capitală a început cea de-a doua etapă de dezinsecție. Lucrările urmează să fie efectuate pe parcursul următoarelor săptămâni, transmite IPN.

Igor Munteanu, șeful adjunct al Direcției generale locativ-comunală și amenajare, a declarat la ședința operativă de la Primărie că lucrările de deratizare vor începe în luna octombrie pentru că, potrivit specialiștilor, aceasta este perioada cea mai potrivită.

În ceea ce ține de pregătirea fondului locativ din capitală pentru sezonul rece, Igor Munteanu a menționat că profilaxia sistemelor inginerește este realizată în proporție de 99%. Spălarea hidropneumatică este realizată la nivel de 90%, controlul hidraulic – 90%. După finalizarea acestor lucrări întreprinderile municipale vor începe semnarea pașapoartelor tehnice.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | De ce trebuie micșorat tariful pentru gazele naturaleConferințe IPN [HD] | URA RASIALA în rândul elevilor   ia amploare
Conferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundereConferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra
Vezi toate
banner ceu
banner creditex