Echipele ACC intervin la 35 de avarii
Print Send by email
11:34, 11 Sep 2017

Echipele întreprinderii „Apă-Canal Chișinău” vor interveni pe parcursul zilei de astăzi, 11 septembrie, la lichidarea avariilor la rețelele de apă, produse pe mai multe străzi din capitală. În acest sens, Serviciul dispeceratul central a deschis 35 de fișe de lucru.

Furnizorul anunță că sunt înregistrate și 32 de avarii la rețelele de canalizare, pentru care, de asemenea, sunt prevăzute un șir de lucrări care vor fi efectuate pe parcursul zilei curente.

Potrivit ACC, echipele de intervenție depun eforturi pentru ca toate disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare să fie remediate în timp util, iar consumatorii să poată beneficia de serviciile întreprinderii la parametrii optimi.

Sâmbătă și duminică, colaboratorii SA „Apă-Canal Chișinău” au executat lucrări de remediere a 42 de avarieri la rețelele de apeduct, cu diametrul cuprins între 50 și 300 mm. Totodată, au fost realizate lucrări de înlăturare a blocajelor la rețelele de canalizare conform celor 62 de fișe de lucru deschise.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | De ce trebuie micșorat tariful pentru gazele naturaleConferințe IPN [HD] | URA RASIALA în rândul elevilor   ia amploare
Conferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundereConferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra
Vezi toate
banner ceu
banner creditex