Restricții de circulație rutiere pe strada Petricani
Print Send by email
16:55, 08 Sep 2017

Circulația rutieră pe strada Petricani, în perimetrul străzilor Mircești – Șoseaua Balcani, va fi sistată în zilele de sâmbătă, de la ora 10.00, și duminică, până la ora 4.00. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău informează că se execută lucrări de reparație a străzii Petricani. Șantierul a fost deschis pe 4 august, iar lucrările urmează a fi încheiate în luna septembrie. Drumul aflat în reparație are o suprafață de circa 20 de mii de metri pătrați.

Costul lucrărilor este de 7,3 milioane lei, bani prevăzuți în bugetul municipal pentru anul 2017, strada Petricani fiind inclusă în Programul de reparație și întreținere a drumurilor.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | IDOM. O nouă victimă de maltratare într-un spital psihiatric.Conferințe IPN [HD] | ONG-uri: Cerem eliberarea lui Alexei Alexeev!
Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Vezi toate
banner creditex