Restricții de circulație rutiere pe strada Petricani
Print Send by email
16:55, 08 Sep 2017

Circulația rutieră pe strada Petricani, în perimetrul străzilor Mircești – Șoseaua Balcani, va fi sistată în zilele de sâmbătă, de la ora 10.00, și duminică, până la ora 4.00. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău informează că se execută lucrări de reparație a străzii Petricani. Șantierul a fost deschis pe 4 august, iar lucrările urmează a fi încheiate în luna septembrie. Drumul aflat în reparație are o suprafață de circa 20 de mii de metri pătrați.

Costul lucrărilor este de 7,3 milioane lei, bani prevăzuți în bugetul municipal pentru anul 2017, strada Petricani fiind inclusă în Programul de reparație și întreținere a drumurilor.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Promo-LEX

Controlul asupra Societății Civile din Regiunea Transnistreană ”OFICIALIZAT”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Împotriva lui F.Ghelici se pregătește o provocație cu scopul lichidării fiziceConferințe IPN [HD] Aplicarea forței și a gazelor lacrimogene contra creștinilor pașnici
Conferințe IPN [HD] |  Impactul deciziilor recente ale Consiliului PVE  asupra RMConferințe IPN [HD] | Poziția PP Voința Poporului față de rezultatele alegerilor locale noi
Vezi toate
banner eu
banner ceu
banner creditex