Ședința CMC, amânată pentru marți
Print Send by email
14:12, 07 Sep 2017

Ședința Consiliului municipal Chișinău a fost amânată pentru marți, 12 septembrie, la solicitarea consilierilor Partidului Socialiștilor. Liderul fracțiunii, Ion Ceban, a declarat că la mai multe subiecte propuse pentru ordinea de zi există întrebări. Socialiștii au cerut autorilor să prezinte detalii către ședința amânată pentru marți, transmite IPN.

Printre subiectele invocate se numără accesarea unui credit de 11 milioane de euro pentru reparația Stației de epurare. Banii urmează să fie contractați în baza unui acord semnat de către Apă-Canal Chișinău. Un alt subiect la care socialiștii cer mai multă claritate este alocarea a încă 3 milioane de euro pentru lucrările de reparație a bulevardului Ștefan cel Mare. „În acest context, pe subiectele cu adevărat importante PSRM cere pauză până marți, ora 10.00, și solicită pe intern să creăm un grup de lucru care să se clarifice pe aceste subiecte”, a spus Ion Ceban.

Liberalul Ion Cebanu a venit cu îndemnul ca aleșii locali să continue ședința, dat fiind faptul că de o lună CMC nu se mai întrunește în ședințe, iar pe ordinea de zi sunt chestiuni importante. Îndemnul a rămas fără răspuns, iar socialiștii au părăsit sala. În lipsă de cvorum ședința nu a putut continua.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Promo-LEX

Controlul asupra Societății Civile din Regiunea Transnistreană ”OFICIALIZAT”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Împotriva lui F.Ghelici se pregătește o provocație cu scopul lichidării fiziceConferințe IPN [HD] Aplicarea forței și a gazelor lacrimogene contra creștinilor pașnici
Conferințe IPN [HD] |  Impactul deciziilor recente ale Consiliului PVE  asupra RMConferințe IPN [HD] | Poziția PP Voința Poporului față de rezultatele alegerilor locale noi
Vezi toate
banner eu
banner ceu
banner creditex