Nistor Grozavu anunță posibile sancțiuni pentru Bulevardul Ștefan cel Mare
Print Send by email
05:03, 22 Aug 2017

Conducerea Direcției municipale transport și căi de comunicații riscă sancțiuni administrative în cazul în care nu vor fi respectate termenele de executare a lucrărilor de reabilitare a bulevardului Ștefan cel Mare, dar și calitatea lucrărilor. Anunțul a fost făcut de către primarul interimar al capitalei, Nistor Grozavu, la ședința operativă de la Primărie, transmite IPN.

Edilul capitalei a avut o astfel de reacție la raportul prezentat de către șeful adjunct al Direcției, Oleg Caraman, privind starea de lucruri la lucrările de reabilitare a bulevardului Ștefan cel Mare, care, după mai multe amânări, urmează să fie finalizate către Ziua Independenței. Potrivit lui Oleg Caraman, săptămâna aceasta încă se lucrează pe tronsonul străzilor Bănulescu-Bodoni – Creangă.

„Fără amenințări și nici acum nu vreau să fac acest lucru, însă vă avertizez și pe dumneavoastră și pe domnul Poiată (n.r. Oleg Poiată, șeful interimar al Direcției transport), și pe antreprenor că neîndeplinirea obligațiunilor deja nu știu pentru a câta oară, de data aceasta, va trage după sine consecințe administrative. Ori ne ținem de cuvânt, ori spunem că nu avem aceste capacități. Dar dacă avem capacități, nu trebuie să facem toate lucrările pe ultima sută de metri”, a declarat Nistor Grozavu.

Primarul interimar a spus că urmează să se deplaseze pe șantier pentru a inspecta parcursul lucrărilor.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex