Cișmelele de la Valea Morilor din capitală au fost vandalizate
Print Send by email
16:07, 17 Aug 2017

Cișmelele de la Valea Morilor și din str. Columna, date în exploatare acum o săptămână, au fost deja vandalizate, scrie pe o rețea de socializare directorul „Apă-Canal Chișinău”, Veronica Herța. Potrivit acesteia, în cișmele au fost găsite mucuri de țigară și gumă de mestecat, astfel fiind blocat sistemul de scurgere a apei. Totodată, cineva a încercat să scoată robinetul de la o cișmea și chiar să o demonteze, transmite IPN.

„Drept motiv al faptului că suntem unde suntem la capitolul dezvoltare economică, socială și culturală, mulți consideră că este factorul politic. Nu pot să înțeleg, de ce atunci când se face ceva pentru confortul fiecărui cetățean, nu în folosul doar a unora, nu avem bunul simț de a păstra? Atâta timp cât în societatea noastră nu va fi apreciat și păstrat ceea ce avem, și munca altor persoane, noi nu avem nicio șansă…De ce unii consideră că poți sa-ți bați joc de munca altuia?”, a scris Veronica Herța pe Facebook.

Apă-Canal Chișinău anunță că deja cișmelele au fost reparate și aduse în ordine, iar locuitorii capitalei pot bea apă potabilă de la fântânile publice. Furnizorul de apă planifică să amenajeze în zona centrală a capitalei încă 10 cișmele, în cadrul campaniei „Cișmele pentru chișinăuieni”. Cișmelele sunt importate din România și au fost instalate din banii întreprinderii.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | De ce trebuie micșorat tariful pentru gazele naturaleConferințe IPN [HD] | URA RASIALA în rândul elevilor   ia amploare
Conferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundereConferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra
Vezi toate
banner ceu
banner creditex