Stadionul de la Cricova a fost renovat
Print Send by email
17:34, 16 Aug 2017

Stadionul orășenesc de la Cricova a fost renovat și este gata să primească, de sâmbătă, 19 august, pe toți doritorii de a juca fotbal și pe amatorii de meciuri. Primarul de Cricova, Valentin Guțan, a declarat pentru IPN, că lucrările au început în luna octombrie anul trecut și au costat aproape 7 milioane de lei.

Au fost instalate rețele de apeduct, canalizare, iluminat. Au fost aranjate vestiare, un bloc administrativ și reconstruite tribunele pentru un număr de 700 de microbiști. „Au fost create condiții de joc atât pentru echipele de fotbal din orașul Cricova, cât și în cazul unor meciuri de talie republicană. Chiar dacă nu este atât de mare, oricum este un stadion după toate standardele europene”, a spus Valentin Guțan.

Pentru renovarea stadionului Primăria municipiului Chișinău a alocat 4 milioane de lei, Primăria Cricova - aproape 3 milioane de lei, iar Federația Națională de Fotbal a făcut cadou învelișul artificial.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex