În cartierul Telecentru se circulă cu dificultate
Print Send by email
11:52, 12 Aug 2017

/12.00/ Elena Bolșenco, șefa Serviciului comunicare și relații publice din cadrul Termoelectrica, a declarat pentru IPN că circulația troleibuzelor a fost reluată, fiind eliberată o bandă pentru transportul public, mașinile fiind redirecționate pe str. Drumul Viilor. De la ora 13.00 va fi pusă la dispoziția șoferilor o a doua bandă.

Circulația transportului public în sectorul Telecentru al capitalei este îngreunată. Noaptea trecută, pe Șoseaua Hâncești, intersecție cu strada Mitropolit Gurie Grosu, au avut loc lucrări de reparație capitală a rețelelor termice, iar traficul rutier urma să fie sistat doar până la ora 05.30 dimineața. Din cauza nefinalizării lucrărilor preconizare, circulația auto este redirecționată și în prima parte a zilei, a declarat pentru IPN șeful Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci.

Întrebat când va fi reluată circulația troleibuzelor, Gheorghe Morgoci a spus că nu depinde de el, dar de cei care lucrează acolo. Termoelectrică pe pagina de facebook își cer scuze de la locuitorii capitalei pentru incomoditățile create și promite remedierea situației în cel mai scurt timp.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Nicolae Pascal. Despre trădare sau cum înțeleg unii politicieni demnitatea.Conferințe IPN [HD] | Căile de ameliorare a situației deplorabile a pensionarilor.
Conferințe IPN [HD] |CJI. Raport (01.06.17 - 01.08.17).Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.
Vezi toate
banner creditex