Municipalitatea va face un top al taberelor de vară
Print Send by email
12:52, 17 Iul 2017

Municipalitatea va face un top al taberelor de vară. Propunerea a venit de la șeful Direcției generale sănătate Mihai Moldovanu și a fost motivată de faptul că unii părinți nu sunt mulțumiți de condițiile din tabere și își iau copiii acasă peste câteva zile. Un clasament al taberelor i-ar ajuta să facă o alegere mai bună atunci când procură biletele de odihnă, transmite IPN.

În cadrul ședinței operative de la Primărie, Mihai Moldovanu a spus că un astfel de clasament ar putea determina și administrațiile taberelor de odihnă să-și îmbunătățească condițiile. „Sunt spații unde locuiesc câte 20 de copiii. Sunt camere de 14 metri pătrați, unde stau câte 8 copii. Este o încălcare gravă. Mulți copii, după ce vin la tabere, pleacă după 2-3 zile pentru că nu sunt satisfăcuți de aceste condiții”, a spus Mihai Moldovanu.

În unele tabere starea igienică a cantinelor și a sălilor cu mese nu corespund standardelor, nu se face curățenie așa cum este necesar. În alte tabere copiii nu au acces la apă caldă. Aceste și alte informații urmează să fie făcute publice, ca părinții să cunoască condițiile până copii ajung în tabere.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Sesizarea Curții Constituționale privind  invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13
Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la StrasbourgConferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RM
Vezi toate
banner creditex