Prețul legumelor scade
Print Send by email
09:17, 15 Iul 2017

Majoritatea legumelor la piață s-au ieftinit față de săptămâna trecută. Și la unele fructe de sezon prețul este în scădere. La altele însă crește. Roșiile s-au mai ieftinit cu câțiva lei. Un kilogram poate fi cumpărat cu 8 lei. Prețul unui kilogram de castraveți pornește de la 5 lei. Iar varza și dovleceii costă 4 lei, transmite IPN.

Pentru un kilogram de pătlăgea vânătă cumpărătorii vor scoate din buzunare 12 lei, pentru unul de ardei grași – între 7 și 9 lei. Un kilogram de păstăi pornește de la 15 lei. Legătura de mărar, pătrunjel și ceapă verde rămâne 2 lei.

Prețul unui kilogram de caise pornește de la 10 lei. Piersicii se vând cu 8 lei kilogramul. Zmeura și agrișul este la prețul de 30 de lei per kilogram. Iar prețul pentru un kilogram de coacăză neagră, roșie și albă pornește de la 35 de lei. Vișina se vinde cu 25-30 de lei/kg.

Pepenii verzi sunt tot mai mulți în vânzare și se dau chiar și cu 5 lei/kg, iar cei galbeni cu 8-10 lei. Un știulete de porumb poate fi cumpărat cu 4-5 lei.

Și oule au scăzut ușor din preț. Zece bucăți pot fi cumpărate cu 11 lei. Carnea de porc se vinde cu 65 lei/kg, iar cea de vită 70-75 lei/kg. Brânza de oi costă 65 de lei, cea de vacă 40-50 de lei, smântâna este 35 de lei, iar untul 80.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Pe 25 martie se va vota Reîntregirea ȚăriiConferințe IPN [HD] | Prețul inegalității din Moldova
Conferințe IPN [HD] |Chișinăul de seară, orașul luminilor, rezultatul concursuluiConferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurile
Vezi toate
banner ceu
banner creditex