35 de grădinițe din Chișinău își suspendă activitatea din 17 iulie
Print Send by email
10:31, 14 Iul 2017

Deși Ministerul Educației a anulat regulamentul care impunea vacanță de vară în grădinițe, 35 de instituții preșcolare din Chișinău își stopează activitatea începând cu 17 iulie, pentru cel puțin o lună.

Potrivit ordinului șefului interimar al Direcției generale educație, tineret și sport, Alexandru Fleaș, instituțiile de educație timpurie din orașul Chișinău își stopează activitatea, unele chiar până la 1 septembrie, din cauza frecvenței reduse a copiilor în această perioadă. O altă cauză este necesitatea pregătirii către noul an de studii, prin efectuarea lucrărilor de reparații curente a sistemelor de electricitate, apeduct, canalizare etc.

Directorii instituțiilor preșcolare sunt obligați să întreprindă măsuri privind asigurarea copiilor cu locuri în grădinițe contactând instituțiile de educație timpurile din zonă care funcționează în perioada respectivă.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Pe 25 martie se va vota Reîntregirea ȚăriiConferințe IPN [HD] | Prețul inegalității din Moldova
Conferințe IPN [HD] |Chișinăul de seară, orașul luminilor, rezultatul concursuluiConferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurile
Vezi toate
banner ceu
banner creditex