Sistări de apă în sectorul Botanica
Print Send by email
10:07, 13 Iul 2017

Consumatorii din sectorul Botanica al capitalei vor rămâne vineri, 14 iulie, fără apă la robinet. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, sistările au loc în legătură cu executarea lucrărilor de înlocuire a vanelor cu D -200 mm din strada Teilor, 8 și din strada C. Brâncuși, 133/1, transmite IPN.

Începând cu ora 09.00 și până la ora 14.00 urmează a fi sistată livrarea apei pe străzile Belgrad, 3; Sarmizegetusa, 16, inclusiv cu fracții; C. Brâncuși, 133/1 și Butucului, 2. Între orele 09.00 și 16.00, apa va fi sistată pe străzile: Teilor, 1-8; bulevardul Dacia, 12-22, inclusiv cu fracții; Malina Mică; H. Botev, 11-23, inclusiv cu fracții; Maramureș; Crișana și Aron Pumnul.

Consumatorii de pe adresele menționate sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Lansarea celei de-a V-a ediții a Săptămânii Globale de Acțiune pentru EducațieConferințe IPN [HD] | Candidatul unic, program comun pentru Chișinău - Unirea Forțelor de Dreapta
Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Vezi toate
banner ceu
banner creditex