La Hâncești a fost inaugurat un sector de drum cu acces la mai multe trasee naționale
Print Send by email
16:20, 11 Iul 2017

Un sector de drum din orașul Hâncești, inaugurat astăzi, 11 iulie, va asigura accesul la traseele naționale Chișinău-Hâncești-Cimișlia-Basarabeasca și Chișinău-Leova. Construcția a fost finanțată din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională.

Ministrul dezvoltării regionale și construcțiilor, Vasile Bâtca, a declarat că 26 de mii de cetățeni vor beneficia de acces la drumul republican R3 și R34, în special sute de șoferi care se deplasează zilnic spre postul vamal Leușeni. Porțiunea de drum a fost construită în cadrul unui proiect de dezvoltare regională ce a vizat inclusiv instalarea bordurii și amenajarea trotuarului, precum și lucrări de terasament cu aplicarea ulterioară a marcajului rutier și instalarea indicatoarelor rutiere.

Costul total al proiectului este de 21de milioane de lei. 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Conferințe IPN [HD] |O nouă minciună de la Publika TV despre David Davitean.Conferințe IPN [HD] | Veteranii de război condamnă acțiunile protestatrilor.
Vezi toate
banner creditex