Incendiu de proporții la o gunoiște din Buiucani. Pompierii se află la fața locului
Print Send by email
09:10, 10 Iul 2017

Un incendiu de proporții a izbucnit noaptea trecută la o gunoiște cu crengi și frunze depozitate în sectorul Buiucani din capitală. La această oră (09.00), fața locului mai intervin două echipaje de pompieri, transmite IPN.

Reprezentantul Direcției municipale situații excepționale, Oleg Munteanu, a declarat la ședința operativă de la Primărie că incendiul a izbucnit după ora 23.00. S-a intervenit cu cinci autospeciale, iar focul a fost localizat aproape de ora 03.00. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Pretorul sectorului Buiucani Valeriu Nemerenco a declarat că încă mai este fum în zonă, însă pericol pentru cetățeni nu există.

Viceprimarul Nistor Grozavu a solicitat măsuri de urgență pentru a nu permite extinderea incendiului, dar și a preveni alte incendii în locurile unde au fost depozitate crengile din oraș.

Potrivit datelor preliminare ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, flăcările au cuprins suprafața de trei hectare din cele cinci cu crengi uscate depozitate pe un teren între Șoseaua Balcani și strada Pietrarilor. De unde a pornit focul, urmează să se stabilească.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Conferințe IPN [HD] |O nouă minciună de la Publika TV despre David Davitean.Conferințe IPN [HD] | Veteranii de război condamnă acțiunile protestatrilor.
Vezi toate
banner creditex