Roșiile s-au ieftinit
Print Send by email
09:43, 08 Iul 2017

Roșiile s-au ieftinit față de săptămâna trecută cu mai bine de 5 lei. Un kilogram poate fi cumpărat la piață cu 12 lei. Prețul unui kilogram de castraveți pornește de la 5-6 lei. Cartofii, varza timpurile și dovleceii costă 5 lei și mai mult, transmite IPN.

Pentru un kilogram de pătlăgea vânătă cumpărătorii vor scoate din buzunare 15 și 20 de lei, pentru unul de ardei – 9-10 lei. Un kilogram de păstăi pornește de la 10-12 lei. Legătura de mărar, pătrunjel și ceapă verde rămâne 2 lei.

Căpșunele și cireșele nu mai sunt văzute la tarabe. Prețul unui kilogram de caise pornește de la 9 lei. Piersicii se vând cu 10 lei kilogramul și mai mult. Zmeura și agrișul este la prețul de 20 de lei per kilogram.

Prețul pentru un kilogram de coacăză neagră, roșie și albă pornește de la 25 de lei și poate ajunge chiar și 35, iar vișina se vinde cu 15-20 de lei/kg.

Pepenii verzi sunt tot mai mulți în vânzare și se dau cu 6-7 lei/kg, iar cei galbeni cu 15 lei. Un știulete de porumb poate fi cumpărat cu 7-8 lei.

Zece ouă costă 12 lei. Carnea de porc – 65 lei/kg, iar cea de vită 70-75 lei/kg. Brânza de oi se vinde cu 65 de lei, cea de vacă 40-50 de lei, smântâna este 35 de lei, iar untul 80.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Lansarea celei de-a V-a ediții a Săptămânii Globale de Acțiune pentru EducațieConferințe IPN [HD] | Candidatul unic, program comun pentru Chișinău - Unirea Forțelor de Dreapta
Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Vezi toate
banner ceu
banner creditex