Dorin Chirtoacă oferă detalii despre parcările cu plată
Print Send by email
06:03, 06 Apr 2017

Primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, dezminte că parcările cu plată vor fi amenajate în toate curțile din Chișinău și că firma din Austria care a câștigat licitația nu există în realitate. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Moldova în direct”,  de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN.

„Sunt doar minciuni. Cineva încearcă să deturneze un proiect european. La fel, nu corespunde adevărului că parcările cu plată vor fi amenajate în toate curțile. Este vorba doar de centrul Capitalei. Noi ar trebui să discutăm acum o problemă mult mai importantă, despre gunoiște. În timpul apropiat gunoiștea va fi strămutată. Este foarte dificil să acoperi valul de minciuni”, a declarat edilul.

Dorin Chirtoacă a spus că firma care va amenaja parcările există, are o experiență vastă și că anterior aceasta a emis patru comunicate de presă, care însă au fost ignorate de majoritatea instituțiilor de presă. „Au băgat minciuni pe internet, că nu există firma. Nu o dată am comunicat și m-am văzut cu ei”, a adăugat șeful administrației locale din Chișinău.

Victor Ermurachi, expert IPRE, care a fost pe cont propriu la Viena și n-a găsit firma care va construi parcările în Chișinău, a declarat în cadrul emisiunii că există mai multe semne de întrebare privind corectitudinea desfășurării licitației și nu a fost efectuat un studiu despre pretinsa experiență pe care o are firma câștigătoare.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex