Angajații ACC intervin pentru remedierea scurgerilor și pe timp de ninsori
Print Send by email
18:06, 11 Ian 2017

Furnizorul de apă din capitală anunță într-un comunicat de presă că muncitorii întreprinderii intervin în timp util pentru remedierea scurgerilor, indiferent de vremea de afară, atât de sărbători, cât și în zilele de odihnă, transmite IPN.

Miercuri, 11 ianuarie, au fost deschise 35 de fișe de lucru la rețelele de apeduct. Specialiștii au înlăturat scurgerea sub asfalt la apeductul cu diametrul de 150 mm din fontă cenușie din strada Decebal, 89. La fel, au intervenit și la scurgerea sub pământ la apeductul cu diametrul de 250 mm din fontă cenușie din strada Ceucari 10-12, intervențiile specialiștilor au fost mai dificile.

SA „Apă-Canal Chișinău”  precizează că executarea lucrărilor necesare în cartierele de locuit, pe lângă frig și ninsori, a fost tergiversată de parcarea neregulamentară a automobilelor. Pentru mutarea acestora a fost solicitată implicarea inspectorilor de patrulare.

În același context, ACC anunță că pe parcursul zilei de marți, 10 ianuarie, au fost remediate 39 de avarieri la rețelele de apeduct, cu diametrul cuprins între 50-500 mm, pe unele adrese fiind necesară deconectarea apei. Totodată, au fost executate lucrări de desfundare la rețelele de canalizare în 54 de cazuri. Toate avarierile au fost remediate pe parcursul zilei.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex