Două linii de troleibuz din capitală, suspendate pe perioada estivală
Print Send by email
11:53, 02 Iun 2016

Rutele de troleibuz numărul 11 și 16 nu vor circula pe timp de vară, începând cu 1 iunie. Solicitat de IPN, șeful Regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci, a declarat că decizia este motivată de faptul că în această perioadă se înregistrează un flux mic de pasageri.

Gheorghe Morgoci a spus că suspendarea respectivelor rute de troleibuz pe timp de vară este o practică veche, iar cetățenii nu sunt afectați de acest lucru. Potrivit șefului RTEC, în perioada estivală, în oraș, numărul călătorilor este mult mai mic, întrucât elevii și studenții sunt în vacanță, iar mulți locuitori sunt în concediu.

Șeful RTEC a declarat că la 1 septembrie aceste rute vor fi repuse în circulație.

Ruta de troleibuz cu numărul 11 circulă de pe bulevardul Moscovei până la stația Parcul „La Izvor”, iar ruta 16 – de pe strada Meșterul Manole până la 31 august 1989.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

TIM, ADEPT, CRJM, IDIS

Lansarea studiului „Capturarea statului: cazul Republicii Moldova”, Comunicat RO/EN

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | AO ,,Protecția Consumatorului" cere încetarea competențelor Guvernului.Conferințe IPN [HD] | Ziua  Internațională pentru susținerea victimelor torturii.
Conferințe IPN [HD] |CJI: Raport manipulare informațională. (1 aprilie 2017 - 1 iunie 2017).Conferințe IPN [HD] | A.O. "Urban Consulting".  Pretinsele ,,datorii istorice" la energia termică.
Vezi toate
banner creditex