Două linii de troleibuz din capitală, suspendate pe perioada estivală
Print Send by email
11:53, 02 Iun 2016

Rutele de troleibuz numărul 11 și 16 nu vor circula pe timp de vară, începând cu 1 iunie. Solicitat de IPN, șeful Regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci, a declarat că decizia este motivată de faptul că în această perioadă se înregistrează un flux mic de pasageri.

Gheorghe Morgoci a spus că suspendarea respectivelor rute de troleibuz pe timp de vară este o practică veche, iar cetățenii nu sunt afectați de acest lucru. Potrivit șefului RTEC, în perioada estivală, în oraș, numărul călătorilor este mult mai mic, întrucât elevii și studenții sunt în vacanță, iar mulți locuitori sunt în concediu.

Șeful RTEC a declarat că la 1 septembrie aceste rute vor fi repuse în circulație.

Ruta de troleibuz cu numărul 11 circulă de pe bulevardul Moscovei până la stația Parcul „La Izvor”, iar ruta 16 – de pe strada Meșterul Manole până la 31 august 1989.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex