Sistări temporare de apă în sectorul Râșcani
Print Send by email
14:19, 01 Iun 2016

SA „Apă-Canal Chișinău” anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iunie, în intervalul orelor 9.00 și 16.00 pe mai multe străzi din sectorul Râșcani al capitalei. Întreruperea va avea loc în legătură cu executarea lucrărilor de branșare a apeductului din strada Mircești, 1, cu D-150 mm, la sistemul public de alimentare cu apă, transmite IPN.

Astfel, fără apă la robinet vor rămâne consumatorii din străzile Ipotești, Domniței, Gura Văii, Voluntar F. Lupașcu, Zamolxe, Voluntar Gr. Vârtosu, Valea Albă, Memoriei, T. Panfile, Astronom N. Donici, Timoșenco, F. Tolbuhin, S. Coipan, N. Berzarin, A. Belski.

Furnizorul dă asigurări că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toți consumatorii afectați de această oprire sunt rugați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic.

Consumatorii pot apela în caz de necesitate Serviciul dispeceratului central, la numerele de telefon 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex