Echipele de intervenție a ACC vor fi la datorie și de 1 iunie
Print Send by email
17:27, 31 Mai 2016

Pentru a asigura buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de canalizare, mai mulți agajați ai SA „Apă-Canal Chișinău” vor fi la datorie și de 1 iunie, zi declarată liberă printr-o hotărâre de Guvern, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al ACC, reprezentanții Serviciului dispeceratul central și echipele de intervenție vor munci pe 1 iunie, conform unui regulament intern de activitate prevăzut pentru zilele de odihnă. Astfel, angajații ACC vor remedia în timp util eventualele disfuncționalități apărute în sistemul de alimentare cu apă, pentru a nu fi afectați consumatorii.

Consumatorii pot apela în caz de necesitate Serviciul dispeceratului central, la numerele de telefon 022-25-66-66 sau 022-85-77-77. Apelurile vor fi preluate non-stop.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

TIM, ADEPT, CRJM, IDIS

Lansarea studiului „Capturarea statului: cazul Republicii Moldova”, Comunicat RO/EN

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | AO ,,Protecția Consumatorului" cere încetarea competențelor Guvernului.Conferințe IPN [HD] | Ziua  Internațională pentru susținerea victimelor torturii.
Conferințe IPN [HD] |CJI: Raport manipulare informațională. (1 aprilie 2017 - 1 iunie 2017).Conferințe IPN [HD] | A.O. "Urban Consulting".  Pretinsele ,,datorii istorice" la energia termică.
Vezi toate
banner creditex