Echipele de intervenție a ACC vor fi la datorie și de 1 iunie
Print Send by email
17:27, 31 Mai 2016

Pentru a asigura buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de canalizare, mai mulți agajați ai SA „Apă-Canal Chișinău” vor fi la datorie și de 1 iunie, zi declarată liberă printr-o hotărâre de Guvern, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al ACC, reprezentanții Serviciului dispeceratul central și echipele de intervenție vor munci pe 1 iunie, conform unui regulament intern de activitate prevăzut pentru zilele de odihnă. Astfel, angajații ACC vor remedia în timp util eventualele disfuncționalități apărute în sistemul de alimentare cu apă, pentru a nu fi afectați consumatorii.

Consumatorii pot apela în caz de necesitate Serviciul dispeceratului central, la numerele de telefon 022-25-66-66 sau 022-85-77-77. Apelurile vor fi preluate non-stop.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex