Guvernul a declarat 1 iunie, zi de odihnă
Print Send by email
13:37, 31 Mai 2016

Ziua de 1 iunie, când este marcată Ziua internațională a ocrotirii copilului, a fost declarată zi de odihnă. O decizie în acest sens a fost aprobată marți, 31 mai, în cadrul ședinței cabinetului de miniștri. Ziua liberă urmează să fie recuperată sâmbătă, 25 iunie, transmite IPN.

„Am venit cu o soluție la hotărârea adoptată de Parlament. În acest sens urmează să avem o abordare mult mai complexă, inclusiv cu modificări la Codul muncii. Totuși, țin să menționez că agendele pentru ziua de mâine au fost elaborate cu mult timp înainte și, în mare parte, cabinetul de miniștri va activa, pentru că sunt planificate un șir de întrevederi foarte importante”, a menționat premierul.

Decizia respectivă a fost aprobată în conformitate cu hotărârea Parlamentului din 27 mai curent pentru completarea actului normativ cu privire la zilele comemorative, zilele de sărbătoare și zilele de odihnă în Republica Moldova.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex