Mai multe localități din țară au fost afectate de ploile torențiale
Print Send by email
07:27, 30 Mai 2016

Mai multe localități din țară au fost afectate de ploile torențiale care au căzut sâmbătă, 28 mai. Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, ploile au distrus o porțiune de drum din raionul Criuleni și 75 de hectare de porumb în raionul Leova, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului, averse cu grindină au fost înregistrate în localitatea Coșnița, raionul Dubăsari și în satul Slobozia-Dușca din raionul Criuleni. Comisiile pentru situații excepționale evaluează suma prejudiciului material înregistrat în localitățile din țară.

Ploaia însoțită de rafale de vânt a prăbușit și un arbore pe strada Lacului din capitală. Ca urmare a prăbușirii au fost deteriorate firele electrice aeriene și țigla metalică de pe acoperișul unei case de locuit. Serviciul Protecției Civile a anunțat că nimeni nu a avut de suferit.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Dezvelirea bustului în cinstea unui membru al Sfatului ȚăriiConferințe IPN [HD] | Preferințele moldovenilor privind sărbătorile de Paști
Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Vezi toate
banner creditex