Mai multe localități din țară au fost afectate de ploile torențiale
Print Send by email
07:27, 30 Mai 2016

Mai multe localități din țară au fost afectate de ploile torențiale care au căzut sâmbătă, 28 mai. Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, ploile au distrus o porțiune de drum din raionul Criuleni și 75 de hectare de porumb în raionul Leova, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului, averse cu grindină au fost înregistrate în localitatea Coșnița, raionul Dubăsari și în satul Slobozia-Dușca din raionul Criuleni. Comisiile pentru situații excepționale evaluează suma prejudiciului material înregistrat în localitățile din țară.

Ploaia însoțită de rafale de vânt a prăbușit și un arbore pe strada Lacului din capitală. Ca urmare a prăbușirii au fost deteriorate firele electrice aeriene și țigla metalică de pe acoperișul unei case de locuit. Serviciul Protecției Civile a anunțat că nimeni nu a avut de suferit.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex