Mai mulți locuitori din sectorul Ciocana vor rămâne temporar fără apă la robinet
Print Send by email
10:25, 28 Mai 2016

Locuitorii străzilor Ciocana, 12 și Maria Drăgan, 30-38, inclusiv cu fracții, vor rămâne luni și marți, 30 și 31 mai, fără apă la robinet. Pe perioada întreruperii alimentării cu apă, consumatorii sunt rugați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic, transmite IPN.

SA „Apă-Canal Chișinău” anunță că în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, va fi deconectată energia electrică, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă începând cu ora 9.00 și până la ora 17.00, în ambele zile.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex