Duminică are loc al doilea tur pentru alegerea primarului comunei Sărata-Galbenă
Print Send by email
05:06, 28 Mai 2016

În comuna Sărata-Galbenă, raionul Hâncești, duminică, 29 mai, are loc cel de al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarului. Alegătorii vor avea de ales între cei doi candidați, care au obținut cel mai mare număr de voturi în primul tur de scrutin, transmite IPN.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, în turul al doilea de scrutin mandatul de primar va fi disputat între candidații Mihail Lozovoi de la Partidul Democrat, care a obținut 996 de voturi (49,08%), și Valeriu Taras de la Partidul Liberal, cu 918 voturi (45,24%) câștigate în primul tur de scrutin.

Potrivit Codului electoral, cel de-al doilea tur de scrutin se desfășoară cu participarea în aceeași componență a organelor electorale și în baza acelorași liste electorale.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex