Toți cei 5 reținuți în dosarul Primăriei au fost plasați în arest
Print Send by email
18:22, 27 Mai 2016

Judecătoria Buiucani a emis mandate de arest pentru toți cei 5 reținuți în urmărirea penală cu implicarea viceprimarului capitalei, a șefului-adjunct al Direcției municipale arhitectură, urbanism și relații funciare și a unui inspector principal din cadrul Inspecției de Stat în Construcții, transmite IPN.

CNA informează că ambii intermediari, învinuiți în dosarul Primăria, au fost plasați în arest pentru 20 de zile în izolatorul CNA. Inspectorul din cadrul Inspecției de stat în Construcții și viceprimarul capitalei au fost arestați pentru 25 de zile. În prezent, sunt operate toate procedurile pentru transferarea viceprimarului la Penitenciarul 16, în instituția medicală. Zece zile de arest în izolatorul CNA au fost stabilite pentru șeful adjunct al Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare a Primăriei Chișinău.

Potrivit datelor preliminare ale anchetei, funcționarii Primăriei, prin înțelegere prealabilă cu intermediarii, ar fi admis diverse abuzuri, contra unor sume de bani, pentru diferite servicii precum urgentarea perfectării unor acte pentru recepția finală a imobilelor, pentru schimbarea statutului zonelor terenurilor, dar și în vederea privatizării spațiilor nelocative etc. Cea mai mare sumă estorcată de unii funcționari ai Primăriei, documentată de CNA, este 12 mii de euro.


(1) comentarii
catsteeeeer
19:14, 27 Mai 2016

судить и посадить,они этого достойны

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex