În 21 de blocuri din capitală va fi deconectată apa caldă
Print Send by email
15:39, 27 Mai 2016

Locuitorii din 21 de blocuri locative de pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei vor rămâne timp de trei zile, 27-29 mai, fără apă caldă menajeră.

SA „Termoelectrica” menționează că deconectările au loc în legătură cu necesitatea efectuării unui șir de lucrări pentru punerea în funcțiune a unei stații de pompare noi, din strada Otovasca ,19. Aceasta va fi dotată cu echipamentele de ultimă generație și va permite alimentarea fiabilă cu energie termică a consumatorilor din sectorul Botanica și, parțial, din sectorul Centru.

Întreprinderea mai menționează că lucrările sunt efectuate pentru îmbunătățirea eficienței SACET pentru dezvoltarea sistemului comun de termoficare.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex