Furnizorul de apă din capitală anunță sistări temporare
Print Send by email
13:25, 26 Mai 2016

Furnizorul de apă din capitală anunță pentru vineri, 27 mai, întreruperi temporare de apă pe strada Meșterul Manole, 20 din sectorul Ciocana și în localitatea Colonița din municipiul Chișinău, transmite IPN.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în sectorul Ciocana, deconectările vor avea loc începând cu ora 9.00 și până la ora 17.00. Sistările vor avea loc în scopul executării lucrărilor de branșare a apeductului nou-construit din strada Maria Drăgan, 46, cu D-110 mm din polietilenă.

În legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, va fi deconectată energia electrică, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă în localitatea Colonița. Apa va fi sistată începând cu ora 9.10 și până la 18.00 pe străzile: Nucarilor, Alexandru cel Bun, Luceafărul, Teilor, Ion Vatamanu, Lidia Istrati și Miorița. La fel, este vorba despre Matei Basarab, Meșterul Manole, Calea Strămoșilor, Calea Basarabiei, Ciprian Porumbescu, Fântâna lui Radu, Livezilor și Petru Rareș.

Consumatorii sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex