Sistări temporare de apă pe câteva adrese din capitală
Print Send by email
11:28, 21 Apr 2016

Pe câteva adrese din sectorul Râșcani al capitalei, vineri, 22 aprilie, va fi sistată temporar alimentarea cu apă. Potrivit furnizorului, este vorba despre strada Grădinilor, 60 și strada Romană 2/2 și 4/1, transmite IPN.

SA „Apă-Canal Chișinău” menționează într-un comunicat de presă că deconectările vor fi efectuate de la ora 9.00 și până la ora 14.00, în scopul executării lucrărilor planificate.

Totodată, până pe 22 aprilie este posibilă sistarea alimentării cu apă a unor străzi din localitatea Ghidighici. Ca urmare a lucrărilor planificate de către „Gas Natural Fenosa”este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă. Sistările vor avea loc pe străzile: N. Gribov, B. Glavan, I. Soltîs, Ștefan cel Mare și Comuna din Paris, între orele 9.30 și 19.00.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex