Dinamo a cucerit un nou titlu în Campionatul Național la futsal
Print Send by email
11:31, 14 Mai 2019

Dinamo Chișinău este din nou campioană a Moldovei la futsal. În meciul decisiv pentru desemnarea campioanei, Dinamo s-a impus cu 2-1 în fața echipei Balkan Pharmaceuticals, transmite IPN.

Golul victoriei a fost marcat de Sergiu Nicolaiciuc în ultimul minut. Dinamo a câștigat seria finală cu scorul de 3-0. „Pe parcursul întregului campionat am fost peste toți adversarii. Nu le-am dat practic nicio șansă”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Dinamo Chișinău, Dorin Coceban.

Recent, Dinamo și-a adjudecat și trofeul Cupei Moldovei la futsal după o finală disputată tot contra formației Balkan Pharmaceuticals. Cel mai bun jucător al campionatului a fost desemnat Sergiu Nicolaiciuc.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex