Înotătoarea Tatiana Salcuțan s-a remarcat la Campionatului României
Print Send by email
12:54, 13 Mai 2019

Campioana olimpică printre tineret, Tatiana Salcuțan, a fost aleasă cea mai bună înotătoare a Campionatului deschis al României. Sportiva din Tiraspol s-a impus pe distanțele 100 și 200 de metri spate și a ocupat locul 2 la 50 de metri spate, transmite IPN.

Două medalii de aur au fost cucerite și de Tatiana Chișca, la 50 și 100 de metri bras. La 200 de metri bras locul 3 a fost ocupat de Anastasia Moșenscaia. S-a remarcat și Denis Șveț la stilul bras, care a cucerit trei medalii de aur la juniori și două medalii de bronz printre seniori.

În week-end s-a desfășurat și Balcaniada. Înotătoarea Anastasia Basisto a cucerit două medalii de aur și una de argint la concursul găzduit de Grecia. Sportiva din Bălți s-a impus la 100 și 200 metri bras, iar pe distanța 50 de metri bras a ocupat locul 2. La 50 de metri stil liber, Ivan Semidetnîi, de asemenea din Bălți, a cucerit bronzul. În clasamentul pe medalii Moldova a ocupat locul 6.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex