Sheriff este prima finalistă a Cupei Moldovei
Print Send by email
12:27, 08 Mai 2019

Sheriff Tiraspol s-a calificat în finala Cupei Moldovei la fotbal. „Viespile” au remizat în deplasare, scor 0-0, cu Milsami Orhei, în manșa secundă a semifinalelor, dar au acces în ultimul act grație victoriei din tur cu 2-0, transmite IPN.

„Mă bucur că am reușit calificarea în finală, dar meritul este al fostului antrenor, Goran Sablic, care a câștigat meciul tur”, a declarat la conferința de presă tehnicianul Sheriffului, Zoran Zekic.

„Sheriff nu a fost mai bună ca noi astăzi. Am încercat să întoarcem rezultatul, dar nu ne-a reușit”, a spus antrenorul lui Milsami, Veaceslav Rusnac.

Sheriff va întâlni în ultimul act al competiției învingătoarea din dubla manșă dintre Sfântul Gheorghe și Zimbru Chișinau. În tur, „zimbrii” au pierdut acasă cu 0-1. Returul va avea loc astăzi la Suruceni.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex