Tatiana Chișca și Nichita Bortnicov au dominat Cupa Moldovei la înot
Print Send by email
12:33, 20 Noi 2018

Școala Sportivă Specializată de înot nr.11 a găzduit o nouă ediție a Cupei Moldovei, la care au concurat un număr record de 203 înotători, transmite IPN.

La feminin, pe trei distanțe s-a impus dubla participantă la Jocurile Olimpice Tatiana Chișca, ea fiind specializată pe stilul bras. Chișca se antrenează la școala nr.11 sub îndrumarea lui Sergiu Postica.

La masculin s-a remarcat Nichita Bortnicov, antrenat de Valentina Semiruncic și Evgheni Carabețchi. El s-a impus la stilul liber și fluture.

În timpul competiției, federația de profil l-a premiat cu 1500 de dolari pe Evgheni Carabețchi, antrenorul Tatianei Salcuțan, care luna trecută a devenit campioană olimpică printre tineret.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Mișcarea ,,PRO" europarlamentarele, parcusul europen și reunirea RM cu RomâniaConferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".
Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"
Vezi toate
banner creditex