Naționala Moldovei întâlnește astăzi San Marino
Print Send by email
11:25, 12 Oct 2018

Selecționata de fotbal a Moldovei va susține în această seară al treilea meci din Liga Națiunilor. Tricolorii vor întâlni la Chișinău echipa San Marino, de la ora 21:45, transmite IPN.

Moldova are șansa să obțină prima victorie după cinci ani într-un meci oficial. „E greu să crezi în aceea că într-un timp atât de îndelungat fanii moldoveni nu au văzut victorii acasă. Toate gândurile sunt doar la victorie în meciul cu San Marino”, a declarat la conferința de presă portarul Alexei Coșelev.

„Sper să arătăm un meci spectaculos și să vedem golurile. Sunt ferm convins că vom avea multe ocazii, doar că trebuie să fim foarte atenți, concentrați la finalizare”, a spus selecționerul Moldovei, Alexandru Spiridon.

Spiridon a anunțat că mijlocașul Artur Ioniță nu s-a antrenat cu echipa și nu știe dacă va evolua în meciul cu San Marino din această seară. Moldova are un punct la activ după două partide disputate în Liga Națiunilor.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] Asociația ,,UNIREA - ODIP"Conferințe IPN [HD] Fundația Roma Awareness
Conferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism IndependentConferințe IPN [HD] | Grupul de inițiativă al Adunării Consultative
Vezi toate
banner creditex