Petrocub a debutat cu o remiză în Liga Europei
Print Send by email
12:09, 13 Iul 2018

Petrocub Hâncești a debutat cu o remiză în cupele europene. Formația antrenată de Lilian Popescu a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu croații de la Osijek, din cadrul primului tur preliminar al Ligii Europa, transmite IPN.

Oaspeții au deschis scorul pe stadionul Zimbru în minutul 51, prin Mirko Maric. Petrocub a egalat peste un sfert de oră prin atacantul Vladimir Ambros, care a devenit autorul primului gol al Petrocubului în cupele europene.

„Cred că se putea și mai bine. S-a văzut lipsa de experiență în așa meciuri tari. Emoțiile ne-a luat pe dinainte, mai ales în prima repriză”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu. Meciul retur se va disputa pe 19 iulie la Osijek.

La Orhei, Milsami a cedat în fața lui Slovan Bratislava, cu 2-4. La pauză, Milsami a fost condusă cu 0-3. Golurile echipei antrenate de Veaceslav Rusnac au fost marcate de Igor Bugaiov și Romeo Surdu.

Zaria Bălți a fost învinsă în Polonia de Gornik, cu 0-1.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex