Luptătoarea Irina Ringaci a cucerit bronzul la Mondialele de cadeți
Print Send by email
10:13, 07 Iul 2018

Irina Ringaci a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de lupte printre cadeți, care se desfășoară la Zagreb, transmite IPN.

În limitele categoriei de greutate 57 kg, ea a debutat cu două victorii, în fața turcoaicei Yagmur Cakmak și suedezei Nova Ilona Bergman. Apoi, Ringaci i-a cedat în sferturi viitoarei finaliste, maghiara Anna Hella Szel, cu 7-9.

În recalificări, luptătoarea antrenată de Andrei și Petru Chiperi a trecut de nemțoaica Anastasia Blayvas, iar în meciul pentru medalia de bronz a câștigat în fața chinezoaicei Yaping Zhu.

Irina Ringaci a cucerit anul curent și medalia de argint la Campionatul European printre cadeți și va evolua la Jocurile Olimpice de Tineret din Buenos Aires.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

[imas]

Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Agenția de inspectare și restaurare a monumentelorConferințe IPN [HD] | Impactul Rezoluției Parlamentului European din 14.11.2018
Conferințe IPN [HD] | Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din RMConferințe IPN [HD] | Proiectul internațional HydroEcoNex BSB165
Vezi toate
banner creditex