Petrocub a învins-o pe Zimbru
Print Send by email
12:18, 02 Iul 2018

Petrocub învinge pentru a doua oară în istorie echipa Zimbru, scor 2-1, și rămâne la opt puncte în spatele lui Milsami. Totodată, echipa din Hâncești s-a distanțat la șapte puncte de ocupanta locului 4, Speranța, transmite IPN.

Ivanov a deschis scorul în minutul 39, dar Zimbru a egalat în ultimul minut al primei reprize, prin Stînă. După pauză, Ambros a adus victoria pentru Petrocub, în minutul 51.

„A fost un meci în care băieții trebuiau să dea dovadă de caracter și le-a reușit acest lucru. Noile achiziții sunt doar de două zile la noi și sunt sigur că ne vor ajuta. Îi mulțumesc și lui Jessie că și-a manifestat intenția să continue la Petrocub. Suntem o familie unită. Nu în ultimul rând, le mulțumesc și celor care ne susțin”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

În celelalte partide ale etapei a 14-a s-au înregistrat rezultatele: Milsami – Dinamo-Auto 4-0, Sfântul Gheorghe – Speranța 2-2 și Sheriff – Zaria 5-1. Următoarea etapă va avea loc pe 4 august.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Consiliul de Presă

Start Votare pentru Candidații la Premiul Național de Etică și Deontologie Jurnalistică 2018!

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex