Petrocub a transferat trei jucători
Print Send by email
10:53, 30 Iun 2018

Fundașul Ion Sandu, mijlocașul Sergiu Matei și atacantul Grigore Coșcodan sunt primele transferuri efectuate de Petrocub în această vară, transmite IPN.

Ion Sandu are 25 de ani. În Divizia Națională a jucat pentru Costuleni, Speranța Crihana Veche, Academia și Spicul. În sezonul trecut a marcat un gol în poarta echipei Sfântul Gheorghe.

Sergiu Matei are 26 de ani și a evoluat la Speranța Crihana Veche, Academia și Spicul. Primul său gol în Divizia Națională l-a marcat pentru Sfântul Gheorghe în 2012, în poarta lui FC Tiraspol. Matei a înscris până acum opt goluri în Divizia Națională.

Grigore Coșcodan are 18 ani și a fost transferat de la Sheriff. În 2016 a jucat titular în cele trei meciuri ale naționalei U-17 în preliminariile Campionatului European.

Petrocub va susține următorul meci în Divizia Națională pe 1 iulie, la Hâncești, împotriva lui Zimbru. Partida va conta pentru etapa a 14-a.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

[imas]

Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Agenția de inspectare și restaurare a monumentelorConferințe IPN [HD] | Impactul Rezoluției Parlamentului European din 14.11.2018
Conferințe IPN [HD] | Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din RMConferințe IPN [HD] | Proiectul internațional HydroEcoNex BSB165
Vezi toate
banner creditex