Sheriff a remizat în derby-ul cu Milsami
Print Send by email
10:59, 28 Iun 2018

Sheriff și-a menținut avansul de trei puncte față de Milsami, după ce a remizat, scor 0-0, în etapa ordinară a Diviziei Naționale, transmite IPN.

„La Tiraspol mereu este greu de jucat. Sheriff are echipă bună. Sunt mulțumit de jocul din defensivă, dar în atac nu am avut prospețime. Mai mulți jucători vin după accidentări”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Milsami, Veaceslav Rusnac.

„A fost un meci greu. S-a văzut că a fost important atât pentru Sheriff, cât și pentru Milsami”, a spus tehnicianul Sheriffului, Goran Sablic.

În celelalte partide ale etapei a zecea s-au consemnat rezultatele: Zimbru – Zaria 4-3, Petrocub – Sfântul Gheorghe 3-1 și Dinamo-Auto – Speranța 1-2.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

[imas]

Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Agenția de inspectare și restaurare a monumentelorConferințe IPN [HD] | Impactul Rezoluției Parlamentului European din 14.11.2018
Conferințe IPN [HD] | Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din RMConferințe IPN [HD] | Proiectul internațional HydroEcoNex BSB165
Vezi toate
banner creditex