Milsami s-a apropiat la trei puncte de Sheriff
Print Send by email
10:45, 28 Mai 2018

Milsami a învins-o pe Petrocub, cu 2-1, după ce a fost condusă până în minutul 81, la Orhei. Meciul a contat pentru etapa a noua a Diviziei Naționale, transmite IPN.

Petrocub a început mai bine meciul și a deschis scorul în minutul 7, prin Dan Taras. Apoi, Milsami a trimis de două ori mingea în transversală, dar jocul s-a rupt după eliminarea lui Melachio din ultimul minut al primei reprize. În minutul 68, și Vadim Bolohan de la gazde a fost eliminat. Pe final, Petrocub n-a mai fost atentă în defensivă și a încasat două goluri de la Alexandru Antoniuc. În ultimele secunde, Vremea putea să aducă egalarea, dar a ratat incredibil.

Milsami s-a apropiat la trei puncte de liderul Sheriff, care n-a reușit să bată Speranța la Chișinău, scor 0-0. Și în acest meci s-a arătat un cartonaș roșu, Sirima de la Sheriff fiind eliminat în minutul 86 pentru un gest nesportiv. În alte două partide ale etapei a noua s-au înregistrat rezultatele: Zaria - Dinamo-Auto 1-1 și Sfântul Gheorghe - Zimbru 1-0.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Conferințe IPN [HD] | Demisia CEC - imperativul momentuluiConferințe IPN [HD] | Lansare proiect ,,Diaspora Business Connection"
Vezi toate
banner creditex