Daniel Procopciuc a cucerit titlul mondial la armwrestling
Print Send by email
14:42, 11 Sep 2017

Daniel Procopciuc a devenit campion mondial la armwrestling printre seniori, care a avut loc la Budapesta. În finala categoriei de greutate de 70 kg, discipolul antrenorului Alexandru Grumeza a dispus de lituanianul Mindaugas Tarasaitis, transmite IPN.

Procopciuc are în palmares și titlul de campion european. El este originar din Fălești și este student la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

La Mondialul din Ungaria o medalie de aur a cucerit-o și Oleg Tudorean, la nivel de tineret. Pe podium au mai urcat Valeria Chipăruș cu două medalii de argint, Vladimir Butucea, cu o medalie de argit și una de bronz și Mihaela Lazar cu o medalie de bronz. Moldova s-a deplasat la Budapesta cu 11 sportivi.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la Strasbourg
Conferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RMConferințe IPN [HD] | Alinierea Republicii Moldova la - Globat Magnitsky Act
Vezi toate
banner creditex