Antrenorul Ștefan Stoica a debutat cu victorie la Zaria
Print Send by email
09:37, 11 Sep 2017

Tehnicianul român Ștefan Stoica a obținut victorie în primul meci pe banca tehnică a formației Zaria. Echipa din Bălți a câștigat cu 2-0 în fața nou-promovatei Sfântul Gheorghe în cadrul etapei a 9-a din Divizia Națională, transmite IPN.

Ambele goluri au fost marcate de brazilienii Marcao (minutul 45) și Bruno de Sousa (83), care de asemenea s-au aflat la meciul de debut. În urma acestei victorii, Zaria a urcat pe locul cinci în clasament, cu zece puncte, în timp ce Sfântul Gheorghe se află pe ultima poziție, cu șapte puncte la activ.

Primele trei clasate au obținut victorie în etapa a 9-a. Liderul Sheriff a dispus, în deplasare, de Speranța cu 2-1, după ce a condus cu 2-0 până în minutul 45. La reușitele lui Badibanga și Damașcan, gazdele au replicat prin Plătică. La două puncte de Sheriff se află Milsami, care a trecut de Spicul cu 2-0. Bello și Surdu au marcat în prima repriză. Dacia nu a avut probleme cu Dinamo-Auto și a câștigat cu 4-1.

În fine, Zimbru și Petrocub s-au despărțit nedecis, scor 1-1. Pentru Zimbru a marcat brazilianul Douglas, aflat la meciul de debut în Divizia Națională.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | URA RASIALA în rândul elevilor   ia amploareConferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundere
Conferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistraConferințe IPN [HD] |Cheltuielile bugetare pentru Poliție: cât și cum
Vezi toate
banner ceu
banner creditex