Naționala de tineret a cedat la scor în Grecia
Print Send by email
10:11, 05 Sep 2017

Selecționata de tineret a Moldovei a suferit a doua înfrângere în preliminariile pentru Campionatul European din 2019. Elevii antrenați de Dănuț Oprea au fost surclasați în Grecia, cu 1-5, transmite IPN.

Galanopoulos a deschis scorul în minutul 7, dar Cărăruș a egalat în minutul 34. Grecii au intrat din nou în avantaj în prelungirile primei reprize, când a punctat Koulouris. După pauză, Manthatis, Androutsos și același Koulouris au dus scorul la 5-1.

În urma acestui eșec, Moldova a coborât pe locul 4 în clasament, cu trei puncte după trei partide. Următorul meci, tricolorii îl vor juca, pe teren propriu, la 5 octombrie, împotriva Greciei, care este lidera grupei, cu șase puncte.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | IDOM. O nouă victimă de maltratare într-un spital psihiatric.Conferințe IPN [HD] | ONG-uri: Cerem eliberarea lui Alexei Alexeev!
Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Vezi toate
banner creditex