Naționala de fotbal întâlnește astăzi Serbia
Print Send by email
11:23, 02 Sep 2017

Selecționata de fotbal a Moldovei dispută în această seară al 7-lea meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018. Tricolorii vor juca la Belgrad, împotriva liderei grupei D, naționala Serbiei, transmite IPN.

„Serbia are un lot plin de vedete. Toți joacă în cluburi mari. Nu va fi ușor”, a declarat la conferința de presă selecționerul Moldovei, Igor Dobrovolski.

„Avem un plan de joc. Important să luptăm până la capăt”, a spus căpitanul naționalei, Alexandru Epureanu.

La Moldova vor lipsi Alexandru Gațcan și Petru Racu, care sunt accidentați. Partida Serbia - Moldova este programată în această seară, de la ora 19:00 (ora Moldovei). Tricolorii se află pe ultimul loc în grupă, cu doar două puncte la activ.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | IDOM. O nouă victimă de maltratare într-un spital psihiatric.Conferințe IPN [HD] | ONG-uri: Cerem eliberarea lui Alexei Alexeev!
Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Vezi toate
banner creditex