Duetul Mașnic – Corșunov a ocupat locul 7 la Mondialele de canotaj printre juniori
Print Send by email
10:03, 08 Aug 2017

Patru echipaje ale Moldovei au concurat la Campionatul Mondial de canotaj printre juniori, care s-a desfășurat la Trakai (Lituania). Cea mai bună evoluție a avut-o duetul Alexandru Mașnic - Ivan Corșunov, transmite IPN.

Ei au ocupat locul 7 pe distanța 2000 de metri, cu rezultatul 6:53:55. Aurul a fost adjudecat de sportivii din Australia (6:34:050). Este cel mai bun rezultat al Moldovei la canotaj după declararea independenței.

”Avem câțiva băieți promițători. Trebuie să muncim cu ei și am putea forța calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020”, a declarat pentru IPN președintele Federației Moldovenești de Canotaj, Larisa Popova, campioană olimpică în 1980.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex