Anastasia Nichita a devenit vicecampioană mondială printre tineret
Print Send by email
11:34, 04 Aug 2017

Anastasia Nichita a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial de lupte libere printre tineret, care s-a desfășurat în orașul finlandez Tampere. Ea a fost înfrântă doar de japoneza Yuzuru Kumano, transmite IPN.

Până a ajunge în ultimul act la 59 kg, Nichita a obținut trei victorii de senzație: 8-6 cu Jing Jiang (China), 10-0 cu Nabira Esenbaeva (Uzbekistan) și 7-4 cu Grace Jacob Bullen (Norvegia), campioana europeană în exercițiu printre tineret. Anul trecut, Anastasia s-a clasat pe locul secund și la Mondialul printre cadeți.

În schimb, luptătorii de stil liber au fost eliminați devreme la Mondialul de tineret din Finlanda. Singurul care a obținut o victorie este Maxim Carabadjac. Alți șase sportivi moldoveni, Ion Topală, Petru Crăciun, Ștefan Tonu, Andrian Grosul, Dmitri Ceacusta și Samhan Jabrailov, au pierdut încă în prima luptă.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex